Citrix Workspace-updates configureren

Last published : Oct 12, 2026
U kunt de instelling Citrix Workspace-updates overschrijven met de optie Geavanceerde voorkeuren. Deze configuratie is per gebruiker en de instellingen zijn alleen van toepassing op de huidige gebruiker.
U kunt de huidige versie van de citrix-workspace-app die op uw apparaat is geïnstalleerd, controleren:
  1. Klik met de rechtermuisknop op het citrix-workspace-app-pictogram in het systeemvak.
  2. Selecteer Geavanceerde voorkeuren.
    De versie van de citrix-workspace-app wordt weergegeven in de sectie Over.
Citrix Workspace-updates configureren:
  1. Klik met de rechtermuisknop op het citrix-workspace-app-pictogram in het systeemvak.
  2. Selecteer Geavanceerde voorkeuren en klik op Citrix Workspace-updates.
    Opmerking:
    Citrix Workspace-updates
  3. Selecteer een van de volgende opties:
    • Ja, meld mij - U ontvangt een melding wanneer er een update beschikbaar is voor de citrix-workspace-app.
    • Nee, meld me niet - U ontvangt geen melding wanneer er een update beschikbaar is voor citrix-workspace-app. Controleer handmatig op updates.
    • Gebruik door de beheerder opgegeven instellingen - Gebruikt de instellingen die zijn geconfigureerd op de StoreFront-server.
    Opmerking:
    • De opties Ja, meld me en Nee, meld me niet zijn alleen van toepassing op versies vóór citrix-workspace-app 2207. In versie 2207 of latere versies is de update van citrix-workspace-app automatisch en ontvangt u geen melding wanneer er een update beschikbaar is.
    • Als de citrix-workspace-app up-to-date is, verschijnt het volgende bericht in het dialoogvenster Citrix Workspace:
      Deze app-versie is up-to-date.
  4. Klik op Opslaan.