Citrix Workspace-updates configureren

U kunt de instelling Citrix Workspace-updates overschrijven met de optie Geavanceerde voorkeuren. Deze configuratie is gebruikerspecifiek en de instellingen zijn alleen van toepassing op de huidige gebruiker.

U kunt controleren welke versie van de Citrix Workspace-app op uw apparaat is geïnstalleerd:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de Citrix Workspace-app in het systeemvak.
  2. Selecteer Geavanceerde voorkeuren.

    De versie van de Citrix Workspace-app wordt weergegeven in de sectie Over.

Citrix Workspace-updates configureren:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de Citrix Workspace-app in het systeemvak.
  2. Selecteer Geavanceerde voorkeuren en klik op Citrix Workspace-updates.

    Opmerking:

    U kunt het werkblad Geavanceerde voorkeuren geheel of gedeeltelijk verbergen via het pictogram van de Citrix Workspace-app. Zie het gedeelte Geavanceerde voorkeuren verbergen in de Citrix-productdocumentatie voor meer informatie.

  3. Selecteer een van de volgende opties:
    • Ja, laat het me weten
    • Nee, stuur me geen melding
    • Door de beheerder opgegeven instellingen gebruiken
  4. Klik op Opslaan.
Citrix Workspace-updates configureren

In this article