Apps vernieuwen of verwijderen

Wanneer u zich afmeldt bij uw computer of de Citrix Workspace-app afsluit, blijven uw apps actief. U kunt opnieuw verbinding maken met deze actieve apps wanneer u de Citrix Workspace-app de volgende keer vanaf ieder willekeurig apparaat start.

Klik op het pictogram van de actieve app om opnieuw verbinding te maken.

Controleer of u de nieuwste apps en bronnen hebt die door uw beheerder beschikbaar zijn gesteld: klik op de pijl-omlaag en vervolgens op Apps vernieuwen.

Als u apps wilt vernieuwen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de Citrix Workspace-app in het systeemvak en klikt u op Vernieuwen.

Als u een app uit de app-weergave wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het app-pictogram en klikt u op App verwijderen.

Apps vernieuwen of verwijderen

In this article